Hybren H30P er presseren for den professionelle bruger, der enten laver sit eget brændsel til et større kedelanlæg, eller laver protein foder til kvæg, heste eller svin. Den har en kapacitet på 25-30 kg frø/time, som den omdanner til ca. 10 ltr. olie. og 15-20 kg piller/time. På årsbasis er der mulighed for behandling af mere end 200 tons frø.

Hybren H30P er opbygget med let udskiftelige slidbøsninger, der reducere vedligeholdelsesomkostningerne væsentligt i forhold til traditionelle pressere.

H30S og H30P kan udstyres med Hybrens beskyttede boostersystem, som du kan se omtalt her . Systemet bevirker, at der kan køres med meget høje udbytter, selv i frø, der har højt vandindhold. Udbytter på over 37 % før bundfældning er normalt.

Booster systemet giver ligeledes en meget stærk pille, der gør denne velegnet til transport, opsækning og fyring i stokeranlæg.

H30S er en prisbillig version af H30P, hvor den indvendig geometri er nøjagtig som i P modellen. Den er karakteriseret ved en noget lavere startinvestering, til gengæld ligger vedligeholdelses omkostningerne på niveau med traditionelle pressere, idet den ikke har udskiftelige slidbøsninger.

 

Download af datablad for H30P og H30S her

 

 

 Ingen nyheder at vise